Hvem/hvad er Berntsen Agentur - Hvad står vi for?


Så længe lager haves

Da vi for længst har overskredet pensionsalderen, har vi besluttet fremover kun at sælge, hvad vi har på lager og ikke mere købe nyt hjem.

Skriv til os på jens@berntsen.dk eller ring 7557 1033 (Jens) – 7557 1433 (Jytte) og hør hvad vi har tilbage.Jens Berntsen

Jytte Ravn-Berntsen

Berntsen Agentur blev startet som et demonstrations-salgsfirma i januar 1975. Først med andre produkter i bl.a. de store varehuse, men siden med uldsengetøj m.m.

Efter at have været tilknyttet det daværende firma Paul Mertens og set og hørt, hvor positivt det er at sove i uldsengetøj, besluttede min kone og jeg, at vi ville starte med at invitere diverse foreninger til en hyggedag med varm mad og bankospil på den lokale kro eller i forsamlingshuset, med forevisning af bl.a. uldsengetøj, Lenkosal Balsam, 103 Kräuterolie, Eis-Gel og andre spændende ting, som mange kendte og var glade for. (Vi fører stadigvæk de fleste af alle de originale varer).

Det var nogle forrygende og dejlige år. Vi tager da stadig ud på homeparties her i nærheden, men efter jeg har passeret de 80, har vi valgt - hovedsageligt hjemmefra - at fortsætte med at servicere alle de mange kunder, der har handlet med os tidligere. Mange er heldigvis også flinke til at anbefale os til nye kunder.

Vore varer har flere gange været meget positivt omtalt i ugebladene, med henvisning til os. Og så er denne netsite, som du netop lige nu sidder og studerer, blevet meget populær. Vi er så glade for de mange positive tilbagemeldinger, vi modtager. De fleste føler sig trygge og godt tilpas ved at handle med os - og er glade for varerne - også efter købet.

Da det nu er godt 35 år siden, vi startede med at sælge uldsengetøj, har en del af vore "gamle" uldkunder henvendt sig igen. "Vi trænger til nyt sengetøj. Har I stadig den gode kvalitet uld, som vi købte af jer dengang"?? Det har vi - og det er de glade for!!

Hvis I ringer til os, er det enten min kone Jytte eller mig selv, der tager telefonen. Vi er begge meget glade for stadig at kunne bruges og blive holdt i gang !!

Den dag vi så ikke kan mere, står der flere parat til at overtage og videreføre forretningen med samme e-mail, samme www.adresse, samme telefonnummer - og samme gode varer. Selvfølgelig også drevet på samme reelle måde.

Vi sender meget gerne - og vi sender næsten hver dag med Post Nord.

Se vores adresse m.v. nedenunder

Mange venlige hilsener
Jens Berntsen

(en 1936 model)

Velkommen til Berntsen Agentur. For bestilling eller spørgsmål, kontakt os.


Kirsebærvej 11 - DK 6000 Kolding
CVR: 50771911 - Telefon: 75 57 10 33